Recenzia zľavového portálu Zlavoking.sk

DomovRecenzieRecenzia zľavového portálu Zlavoking.sk

Zľavoking je v súčasnosti veľmi populárny internetový portál, ktorý sa zameriava hlavne na cestovanie. Čoraz viac sa stáva obľúbenejším u zákazníkov rôznej vekovej kategórie, rovnako pre jednotlivcov, páry či celé rodiny.

Za založením tohto cestovateľského portálu stojí česko-slovenská trojica mladých mužov, ktorí sa rozhodli využiť svoje schopnosti a nadanie a ponúknuť potenciálnym klientom niečo viac ako iné zľavové portály. Pôvodne malá firma sa postupne rozrástla na najväčší zľavový portál zameraný na cestovanie.

Zľavoking.sk ponúka zákazníkom množstvo rôznych cestovateľských možností na Slovensku, v Čechách, ale aj v zahraničí, napríklad v Maďarsku, v Rakúsku, v Poľsku i v Nemecku či ďalších krajinách. Formou pobytových balíčkov, ktoré obsahujú viaceré zľavy, si tak každý zákazník môže prísť na svoje.

Možno povedať, že tento cestovateľský portál je univerzálny, pretože pamätá na takmer všetky vekové kategórie, od mladých ľudí- párov, rodín, až po seniorov. Dokonca aj na tých, ktorí nie sú technicky zdatní, najmä staršia generácia, zamestnanci portálu všetko vybavia za nich- od objednávky cez vytlačenie zľavových kupónov až po ich odoslanie poštou zákazníkovi.

To však zďaleka nie je všetko! Zamestnancom portálu Zľavoking.sk ide o maximálnu spokojnosť svojich zákazníkov, a preto sami absolvujú pobyty vo vybraných hoteloch či ubytovacích zariadeniach, aby vyskúšali tamojšie ponúkané služby a v prípade spokojnosti mohli zaručiť kvalitu pobytu aj svojim klientom. V prípade záujmu o zahraničný pobyt zamestnanci portálu svojim klientom zadarmo pomôžu s rezerváciou pobytu a ponúknu im cestovné poistenie s 50% zľavou.

Okrem toho webová stránka Zľavokingu.sk je veľmi prehľadná pre každého, kto na tento web zavíta. Jednoduchý, nenáročný systém prezerania zaujímavých pobytových ponúk zaručuje nielen vysokú návštevnosť webu, ale aj dostatočné množstvo potenciálnych zákazníkov o dané služby portálu.

O férovosti a kvalite ponúkaných služieb cestovateľského portálu svedčí aj množstvo spokojných zákazníkov, ktorí pomáhajú neustále skvalitňovať služby Zľavokingu.sk vďaka svojim pozitívnym recenziám a tak šíriť dobré meno celej firmy.